четвъртък, 26 май 2016 г.

26.5.16

ремонт на къщата с кредит

Напоследък небанковите финансови институции стават все по-популярен начин за кредитиране при нужда от ремонт в дома. От своя страна, държавата се намесва като оказва все по-сериозен контрол и налага все по-строго и безкомпромисно затягане на правилата за кредитните компании с цел да окаже защита върху правата на потребителите.

По този начин хората проявяват все по-голямо доверие и спокойствие заради това, че има кой да регулира кредиторите и така са по-склонни да се възползват от услугата при нужда.

Действително регулациите и строгите правила оказват влияние така, че все повече хора обръщат поглед към този начин за кредитиране. Едно от големите предимства при тегленето на бърз кредит за декорация или ремонт от небанкова финансова институция е това, че заемът се тегли изключително бързо и процедурата е значително опростена.

Все по-често се лансират гръмки реклами като обещания да получите бърз кредит за 4 или 10 минути. Дали ще получите заема наистина за пет минути е спорно да се каже, но действително е възможно до половин час да имате сумата която ви е необходима.

Това разбира се, ако отговаряте на изискванията на небанковата кредитна институция. Действително, тези изисквания не са особено високи и със сигурност критериите за отпускане на заем са по-ниски от при банките, но за сметка на това и заемите са в малки размери от порядъка на 200 - 300 лева.

Този начин за кредитиране към момента е без конкуренция в случаите, в които човек се нуждае от малка сума пари спешно, например на същия ден, като сумата му е необходима за покриване на спешни и внезапно възникнали разходи.

Разбира се, бързите кредити не са най-доброто решение за дългосрочни финансови проблеми, но при моментни непредвидени ситуации вършат изключителна работа.

В родното интернет пространство има наистина много голям избор от опции за хората, които искат да изтеглят бърз заем. Ще намерите множество уебсайтове, като ние ви съветваме да разгледате и отзивите на клиентите, защото все пак това е един начин да имате предварителна представа какво да очаквате.

Когато вече сте намерили няколко открояващи се кредитни компании, посетете страниците, на които предлагат и представят своите продукти и изберете онова, което най-точно отговаря на вашите изисквания.

Имайте предвид, че някои фирми имат отлични условия, но може да не ви харесат кредитните продукти. Въпреки това, тази вероятност е доста малка и обикновено продуктите, които се предлагат, са доста гъвкави и подхождат на всеки клиент.

Веднъж избрали продукта, всичко от тук нататък е доста лесно. Просто трябва да попълните съответните графи и да заявите желание за кредит, след което ще получите обаждане от служител и след като уточните всички условия в личен разговор, парите ще ви бъдат прехвърлени на банковата сметка, ако разбира се отговаряте на всички изисквания.

Това че има някои критерии обаче не трябва да ви плаши. Те обикновено не са нещо много сериозно и се изчерпват с това, че трябва да декларирате някакъв редовен доход, например работна заплата или пенсия.

Най-често парите ще ви бъдат на разположение незабавно, което прави този тип продукти толкова полезни понякога. Ако ви се наложи да покриете спешно даден разход, за който не сте имали очакване, то едва ли има по-бързо и удобно решение.

Обикновено лихвените на този тип кредити са високи като процент, но не и като сума, защото самите суми които се отпускат са малки. Сроковете също са сравнително кратки и рядко надхвърлят месец.

Вече можете да сравните условията за отпускане на бързи кредити в сайта krediti.info. 

0 comments:

Публикуване на коментар