вторник, 25 ноември 2014 г.

25.11.14
2
Пвц ламперия
Във всички, изложени на влага и мухъл помещения, особено тези, свързани с хранителната промишленост, където се изисква изключително високо ниво на хигиена най-удачното решение за облицовка е модерната пвц ламперия. Тя е лек и устойчив материал, издържлив на влага, пряка слънчева светлина, високи и ниски температури и се почиства изключително лесно. Пвц ламперия се ползва, за довършване не само на стени, но и на тавани и с нея чудесно могат да се прикрият различни неравности или дефекти в мазилката.

Пвц ламперия, като облицовка и изолация най-често можем да открием в обществени и производствени помещения, като офиси, ресторанти, обществени кухни, фабрики и цехове за производство и пакетиране на храна.

Предимствата на този тип облицовка в търговската сфера са много, като на първо място можем да изтъкнем по-ниските за пвц ламперия цени, в сравнение с плочките от фаянс или теракота, което е немаловажно, когато става въпрос за помещение с голяма площ, където разходите могат значително да нараснат.

В добрите магазини може да се намери огромно разнообразие от пвц плоскости, като модели и разцветки и в зависимост от Вашите нужди можете да закупите дори специална пвц изолация за баня, чудесно имитираща мрамор, тухла, плочки или мозайка.

Добрите търговци работят с ‘’пвц изолация – каталог’’, от който можете да изберете дори модели, които не са налични в момента, но биха могли да Ви бъдат доставени на посочен от Вас адрес.

За да поставите облицовка в дома си не е необходимо да ползвате услугите на професионални строители, стига да имате макар и елементарни умения и познания относно всичко, което Ви е нужно за качествен пвц ламперия монтаж, стига да можете да изградите дървена или метална рамка към, която да прикрепяте всяка една от плоскостите.

Удобставата, създавани от пластмасовата ламперия, в комбинация с това, че  тя е чудесен начин да се декорира всяка част на дома, магазина, ресторанта или фабриката я превръщат в най-масово използвания материал за облицовка и изолация в съвременното строителство и интериорен дизайн. Ниската цена, лесният монтаж и ценните характеристики на пвц ламперията я превръщат в предпочитан заместник не само на дървото, но и на останалите скъпи строителни материали, използвани за облицовка.

2 comments:

  1. Hi! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work! itunes store login

    ОтговорИзтриване
  2. Financial planning and investing may be the best way to create sure you hold the money you need to call home the life you generally dreamed of within your retirement. mortgage calculator To get a snapshot of what your instalments will appear to be, use our handy calculator. canadian mortgage calculator

    ОтговорИзтриване