вторник, 25 ноември 2014 г.

25.11.14
Пвц ламперия
Във всички, изложени на влага и мухъл помещения, особено тези, свързани с хранителната промишленост, където се изисква изключително високо ниво на хигиена най-удачното решение за облицовка е модерната пвц ламперия. Тя е лек и устойчив материал, издържлив на влага, пряка слънчева светлина, високи и ниски температури и се почиства изключително лесно. Пвц ламперия се ползва, за довършване не само на стени, но и на тавани и с нея чудесно могат да се прикрият различни неравности или дефекти в мазилката.

Пвц ламперия, като облицовка и изолация най-често можем да открием в обществени и производствени помещения, като офиси, ресторанти, обществени кухни, фабрики и цехове за производство и пакетиране на храна.

Предимствата на този тип облицовка в търговската сфера са много, като на първо място можем да изтъкнем по-ниските за пвц ламперия цени, в сравнение с плочките от фаянс или теракота, което е немаловажно, когато става въпрос за помещение с голяма площ, където разходите могат значително да нараснат.

В добрите магазини може да се намери огромно разнообразие от пвц плоскости, като модели и разцветки и в зависимост от Вашите нужди можете да закупите дори специална пвц изолация за баня, чудесно имитираща мрамор, тухла, плочки или мозайка.

Добрите търговци работят с ‘’пвц изолация – каталог’’, от който можете да изберете дори модели, които не са налични в момента, но биха могли да Ви бъдат доставени на посочен от Вас адрес.

За да поставите облицовка в дома си не е необходимо да ползвате услугите на професионални строители, стига да имате макар и елементарни умения и познания относно всичко, което Ви е нужно за качествен пвц ламперия монтаж, стига да можете да изградите дървена или метална рамка към, която да прикрепяте всяка една от плоскостите.

Удобставата, създавани от пластмасовата ламперия, в комбинация с това, че  тя е чудесен начин да се декорира всяка част на дома, магазина, ресторанта или фабриката я превръщат в най-масово използвания материал за облицовка и изолация в съвременното строителство и интериорен дизайн. Ниската цена, лесният монтаж и ценните характеристики на пвц ламперията я превръщат в предпочитан заместник не само на дървото, но и на останалите скъпи строителни материали, използвани за облицовка.

0 comments:

Публикуване на коментар