понеделник, 27 октомври 2014 г.

27.10.14
брокер
Имотните сделки включват не само покупко-продажбата на един имот, но и наемите, като търговска операция. Наемането на подходящото жилище съвсем не е лесна задача и всеки, който е търсил дом под наем може да го потвърди.

Загубата на време и средства в търсене на най-подходящото временно жилище могат да се избегнат с наемането на брокерска къща, която да се заеме с по-трудната част от задачата, като остави на наемателите само да разгледат и одобрят предлагания имот.

Коректните отношения между имотния  посредник и двете страни в сделката наемател – наемодател е в основата на бързото намиране на най-добрите решения. Брокерът е този, който ще предложи на своя клиент всяко жилище, отговарящо на неговото търсене, както и ще насочва всеки потенциален наемател към своя клиент, предлагащ жилище под наем.

Брокерските къщи работят срещу комисиона, която обикновено се прихваща при успешно сключване на сделка, но сумата, която се заплаща на имотния посредник спестява не само време и главоболия, но и не малко финансови средства, свързани най-вече с оформянето на документацията.

Компаниите за недвижими имоти са единственото решение, когато спешно се нуждаете от подслон, защото с тяхна помощ ще намерите най-добрите оферти, които често липсват в обявите на специализираните медии.

Ако отдавате под наем свой имот ще имате пълна гаранция за коректни отношения със своя наемател, като  дори може да не се наложи да контактувате с него, защото професионалният посредник ще се погрижи за всеки аспект на сделката, от намирането на клиенти до обезпечаване на месечните плащания.

0 comments:

Публикуване на коментар