петък, 24 октомври 2014 г.

24.10.14
брокер
Всеки, който някога през живота си е извършвал имотна сделка знае с колко дребни детайли, загуба на време и нерви е свързана тя. Независимо дали купувате, прдавате, наемате или отдавате под наем един имот ще Ви бъде много по-лесно да се справите в сложната ситуация ако се обърнете към професионалист.

Брокерските къщи съществуват не случайно и, въпреки кризата, обзела имотния пазар тяхната работа не намалява, а в някои случаи дори се увеличава.

Това, което една компания, занимаваща се с недвижими имоти ще направи за Вас е главно да Ви облекчи максимално по време на трудния път към успешната сделка.

Много по-лесно ще откриете своя дом ако сте купувач, търсещ жилище ако се оставите в опитните ръце на специалист. Брокерските компании ще изслушат Вашите желания и ще Ви предложат най-добрите оферти, покриващи Вашето търсене. За тях няма да представлява трудност да Ви запознаят с предлаганите имоти, за да усетите лично атмосферата на предлагания имот.

За продаващите недвижими имоти, партньорството с брокерска къща е още по-необходимо, особено ако не разполагат със свободно време, необходимо за срещи с потенциални клиенти и оглед на предлагания имот. На тях няма да се налага да провеждат дълги разговори и да отговарят на уточняващи въпроси, защото това бреме ще бъде поето от компанията, с която са решили да работят.

Най-голямото предимство на партньорството с посредник по недвижими имоти е това, че той поема неприятната работа по изготвяне и легализиране на всички документи, свързани с имотната сделка, така че комисионата, която ще заплатите на опитния специалист ще Ви спести не само финансови разходи, но и много нематериални ресурси.

0 comments:

Публикуване на коментар