петък, 19 юни 2015 г.

19.6.15
На пазара за бяла техника има десетки и дори стотици марки, коя от коя по-добра. Всеки се стреми да създаде най-добрия продукт и да изпъкне сред своите конкуренти, а моделите буквално са хиляди. Една марка обаче се откроява много ясно сред останалите и това е Liebherr.

Марка със стари традиции...


Немската компания Либхер има много стари традиции, които датират от годините след втората световна война. В онези времена когато Германия била опустошена напълно имало невиждана нужда от строителна техника и именно това използвали от Либхер, създавайки мобилна и лесно преносима строителна техника, която лесно да може да се транспортира от едно място на друго. В близките години след края на втората световна война Liebherr бързо започнали да разнообразяват своето разнообразие от продукти и само няколко години след силния старт те пуснали на пазара и хладилна техника. Разбира се, произвежданите хладилници Либхер в онези дни била много далеч от чудесата, които е достигнала в наши дни, но все пак говорим за средата на 20-ти век.

Репутация се гради трудно…


Репутация се изгражда трудно и всяко затвърдило се име в световната икономика знае този факт. Либхер е една от най-харесваните и обичани немски марки и това не е благодат, която компанията е получила като подарък, а е резултат от повече от половин век опити на Либхер да направи своите клиенти и потребители щастливи и доволни от закупеното от тях оборудване и да ги накара по този начин да се завърнат отново. За да има една компания толкова добър имидж колкото Liebherr, това не случайност и никой бранд не получава това добро отношение на своите клиенти даром. Това е нещо, което се гради трудно и върху което се работи здраво.Либхер дизайн

Либхер е синоним на дизайн…

Ако се говори за стилен дизайн в бялата техника, то на ум веднага ни идва името на немската компания за хладилници с фризери Liebherr. С годините немската марка все повече се опитва да предложи нещо много по-голямо от идеално работещ хладилник, а именно уред, който да прави вашия дом едно по-приятно, по-красиво и по-гостоприемно място за живеене.

След дълги години стремеж към съвършенство в механизма на работа, в наши дни немската марка се опитва да постигне съвършенство и във външния вид, особено като имаме предвид, че изискванията към стилния дизайн за доста завишени. Не малко млади семейства са дори по-загрижени за това как изглежда новия им хладилник Liebherr, отколкото какво има вътре в него. Да, това може би е малко грешно, но времената и нравите се менят, а с тях и нуждите на хората.Икономичност на високо ниво…


Едно от безспорните предимства да инвестирате в хладилник с марка Либхер е това, че създаденото от немския гигант е напълно в духа на 21-ви век и с тенденциите в Западна Европа. Тук се има предвид високото ниво на икономичност, което е продиктувано от завишените изисквания за енергийна ефективност, които немската марка си е поставила. Подобна на редица други немски компании, Либхер се стреми да създава “зелени” продукти, които от една страна ще спестят от сметките ви за електрическа енергия, а от друга страна ще помогнете с избора си да се защити околната среда от излишно замърсяване. А какво по-хубаво от това да имате "зелен" хладилник на Liebherr?


0 comments:

Публикуване на коментар