четвъртък, 26 май 2016 г.

26.5.16
10

ремонт на къщата с кредит

Напоследък небанковите финансови институции стават все по-популярен начин за кредитиране при нужда от ремонт в дома. От своя страна, държавата се намесва като оказва все по-сериозен контрол и налага все по-строго и безкомпромисно затягане на правилата за кредитните компании с цел да окаже защита върху правата на потребителите.

По този начин хората проявяват все по-голямо доверие и спокойствие заради това, че има кой да регулира кредиторите и така са по-склонни да се възползват от услугата при нужда.

Действително регулациите и строгите правила оказват влияние така, че все повече хора обръщат поглед към този начин за кредитиране. Едно от големите предимства при тегленето на бърз кредит за декорация или ремонт от небанкова финансова институция е това, че заемът се тегли изключително бързо и процедурата е значително опростена.

Все по-често се лансират гръмки реклами като обещания да получите бърз кредит за 4 или 10 минути. Дали ще получите заема наистина за пет минути е спорно да се каже, но действително е възможно до половин час да имате сумата която ви е необходима.

Това разбира се, ако отговаряте на изискванията на небанковата кредитна институция. Действително, тези изисквания не са особено високи и със сигурност критериите за отпускане на заем са по-ниски от при банките, но за сметка на това и заемите са в малки размери от порядъка на 200 - 300 лева.

Този начин за кредитиране към момента е без конкуренция в случаите, в които човек се нуждае от малка сума пари спешно, например на същия ден, като сумата му е необходима за покриване на спешни и внезапно възникнали разходи.

Разбира се, бързите кредити не са най-доброто решение за дългосрочни финансови проблеми, но при моментни непредвидени ситуации вършат изключителна работа.

В родното интернет пространство има наистина много голям избор от опции за хората, които искат да изтеглят бърз заем. Ще намерите множество уебсайтове, като ние ви съветваме да разгледате и отзивите на клиентите, защото все пак това е един начин да имате предварителна представа какво да очаквате.

Когато вече сте намерили няколко открояващи се кредитни компании, посетете страниците, на които предлагат и представят своите продукти и изберете онова, което най-точно отговаря на вашите изисквания.

Имайте предвид, че някои фирми имат отлични условия, но може да не ви харесат кредитните продукти. Въпреки това, тази вероятност е доста малка и обикновено продуктите, които се предлагат, са доста гъвкави и подхождат на всеки клиент.

Веднъж избрали продукта, всичко от тук нататък е доста лесно. Просто трябва да попълните съответните графи и да заявите желание за кредит, след което ще получите обаждане от служител и след като уточните всички условия в личен разговор, парите ще ви бъдат прехвърлени на банковата сметка, ако разбира се отговаряте на всички изисквания.

Това че има някои критерии обаче не трябва да ви плаши. Те обикновено не са нещо много сериозно и се изчерпват с това, че трябва да декларирате някакъв редовен доход, например работна заплата или пенсия.

Най-често парите ще ви бъдат на разположение незабавно, което прави този тип продукти толкова полезни понякога. Ако ви се наложи да покриете спешно даден разход, за който не сте имали очакване, то едва ли има по-бързо и удобно решение.

Обикновено лихвените на този тип кредити са високи като процент, но не и като сума, защото самите суми които се отпускат са малки. Сроковете също са сравнително кратки и рядко надхвърлят месец.

Вече можете да сравните условията за отпускане на бързи кредити в сайта krediti.info. 

10 comments:

 1. Нуждаете се от спешна заем, за да изплати дълговете си? Имате ли нужда от заем, за да започне нов бизнес? Имате ли нужда от личен заем? Ние предлагаме всички видове заеми при лихвен процент от 2%. Свържете се с нас днес по електронната поща (fredjohnsonfrim@gmail.com)

  ОтговорИзтриване
 2. Нуждаете се от спешна заем, за да изплати дълговете си? Имате ли нужда от заем, за да започне нов бизнес? Имате ли нужда от личен заем? Ние предлагаме всички видове заеми при лихвен процент от 2%. Свържете се с нас днес по електронната поща (fredjohnsonfrim@gmail.com)

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте господине / госпожо,

  Вие нужда от пари кредитиране между индивидите, за да се справят с финансовите трудности, най-накрая да прекъсне застоя, провокиран от банки, от отхвърлянето на техните файлове да се прилага? Аз съм финансови експерти в състояние да направи заем в размер имате нужда и с условията, които правят живота по-лесен. Това са областите, в които можете да помогнат:

  * Финансова
  * Lend лизинг
  * Инвестиционен кредит
  * Auto заем
  * Консолидиране на дълг
  * Кредитна линия
  * Втори ипотечни
  * Кредит Redemption
  * Личен заем
  имейл: nicolashelp279@outlook.com

  ОтговорИзтриване
 4. Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите трябва да се актуализира СЗО Тяхното финансово състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% В рамките на една година, за да период от 30 години погасяване продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми В рамките на 5000 евро до 100 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Ако човек се интересуват се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Били ли сте били отказали от толкова много банки
  ви е необходимо финансиране за разширяване на вашия бизнес,
  имате нужда от личен заем

  Кандидатствайте за кредит, изпрати определи подробности по-долу:
  1. Пълно име
  2. Адрес
  3. Размер
  4. Продължителност Период
  Брой 5.Phone
  6. Професия

  Г-жа Фарида Стивън

  ОтговорИзтриване
 5. Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите трябва да се актуализира СЗО Тяхното финансово състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% В рамките на една година, за да период от 30 години погасяване продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми В рамките на 5000 евро до 100 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Ако човек се интересуват се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Били ли сте били отказали от толкова много банки
  ви е необходимо финансиране за разширяване на вашия бизнес,
  имате нужда от личен заем

  Кандидатствайте за кредит, изпрати определи подробности по-долу:
  1. Пълно име
  2. Адрес
  3. Размер
  4. Продължителност Период
  Брой 5.Phone
  6. Професия

  Г-жа Фарида Стивън

  ОтговорИзтриване
 6. Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите трябва да се актуализира СЗО Тяхното финансово състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% В рамките на една година, за да период от 30 години погасяване продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми В рамките на 5000 евро до 100 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Ако човек се интересуват се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Били ли сте били отказали от толкова много банки
  ви е необходимо финансиране за разширяване на вашия бизнес,
  имате нужда от личен заем

  Кандидатствайте за кредит, изпрати определи подробности по-долу:
  1. Пълно име
  2. Адрес
  3. Размер
  4. Продължителност Период
  Брой 5.Phone
  6. Професия

  Г-жа Фарида Стивън

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте, моето име е г-жа Рут Edwin, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 23 000 €, защото имах нужда от голям капитал от 55,000 €. Аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. през август 2015 г., се запознах с един добър приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Мери Уилям, който в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. Добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети сънародници, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Мери Уилям чрез имейл: marywilliam902@gmail.com. можете да се свържете с мен чрез този имейл: ruthedwin98@gmail.com. ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
  Благодаря.

  ОтговорИзтриване
 8. Здравейте, търсите за заем? вие сте на правилното място. ние сме в състояние да ви даде заем за целите на разширяване на вашия бизнес, консолидиране на дълг, ипотечен кредит, заем автомобил или студентски заеми с достъпна лихвен процент от 2%. можете да се свържете с нас чрез електронна поща чрез marquezmartha911@gmail.com

  Application Data

  1) Пълно име:
  2) Държава:
  3) Адрес:
  4) Състояние:
  5) Пол:
  6) Семейно положение:
  7) Професия:
  8) Телефон:
  9) Текуща позиция на мястото на работа:
  10) Месечен доход:
  11) необходима сума на кредита:
  12) продължителността на кредита:
  13) Цел на кредита:
  14) Религия:
  15) Кандидатствали ли сте преди:
  16) Дата на раждане:
  Благодаря.

  ОтговорИзтриване
 9. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри вашия бизнес? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Търсене не повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото !! ние даваме кредити на фирми, частни лица и физически лица при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща чрез: (ivanaluka04@gmail.com)

  ПРИЛАГАНЕ НА ДАННИ

  1) Име ...........................
  2) Държава .......................
  3) Адрес ......................
  4) Пол ........................
  5) Семейно положение .............
  6) Професия ................
  7) Телефон ...........
  8) позиция на мястото на работа .....
  9) месечен доход ....................
  10) Размер на кредита .........
  11) продължителността на кредита .....
  12) Цел на кредита ..................
  13) Дата на раждане ........................

  Благодаря.

  ОтговорИзтриване
 10. Имате ли нужда от заем, за да платите фактура? Или имате нужда от пари, за да започнете собствен бизнес. Свържете се с нас Отпускаме заем от само 2%. За допълнителна информация даваме и дългосрочен заем. Свържете се с нас по имейл: jm707279@gmail.com или на нашия WhatsApp номер: + 393924698291

  ОтговорИзтриване