вторник, 21 октомври 2014 г.

21.10.14
инвестиция-имот
В несигурния съвременен свят недвижимите имоти си остават едно сигурно средство за за гарантиране на добър финансов дивидент през още по-несигурното бъдеще.

Различните имоти могат да донесат различни ползи, като в най-лошия случай ще имате още един имот, който да оставите на своите наследници.

Един апартамент в добре развит район никога не е в излишък, особено ако в града има постоянен приток на хора, търсещи да наемат квартира. Наемите, дори когато не са крупна сума са постоянен приход към вечно недостатъчния семеен бюджет.

Ако жилището, което отдавате под наем е в добре развит район на града и най-вече в близост до централната му част с всички важни институции, магазини и заведения цената на наема се покачва драстично в сравнение с този, който бихте получили за апартамент, разположен в покрайнините на града.

Селските райони, въпреки сериозния отлив на обитатели също могат да се превърнат в добра инвестиция ако са в регулация и в зона, която тепърва ще привлича поток от хора.
Такива са районите, в които може да се развива успешен туризъм, като за целта една запустяла къща може да се превърне в чудесна къща за кости, особено ако е разположена сред красива и чиста природа, предлагаща тишина и спокойствие на желаещите да се откъснат от стреса на големия град.

Земеделските земи в плодородните райони са чудесен начин да получите един добър годишен доход ако отдавате своята част под аренда на по-голяма земеделска организация или сериозен фермер, развиващ своята дейност в областта.

Във всеки един от случаите недвижимите имоти са добър начин да подсигурите своето и това на децата Ви бъдеще.

0 comments:

Публикуване на коментар