понеделник, 23 март 2015 г.

23.3.15
Какво ни предлага пазарът на охранителна техника за имоти?

видеонаблюдение за дома
Възможността да улавя ясно детайли през тъмната част от денонощието е от решаващо значение за всяка охранителна система за дома. Различните видове камери за видеонаблюдение, днес ни дават възможност да наблюдаваме на живо -  в реално време или да запапазваме записи за по-късен преглед и анализ на събитията както през деня, така и през нощта.

При множеството случаи на нападения, кражби от недвижими имоти и вандализъм под прикритието на тъмнината, да можем да видим и индентифицираме престъпниците или техните автомобили е ключов елемент при разкриването на престъпления и възстановяването на повредено или откраднато имущество.


Камери за нощно виждане

Има различни начини да добавим нощно виждане към своята охранителна система за дома. Независимо дали ще изберем мини или масивни, ip камери или окабелени модели, те трябва да разполагат с инфрачервена LED подсветка, инфрачервен (IR) филтър или софтуер day/night за комбинирано наблюдение.

Макар че принципът на работа е различен, крайният резултат е един и същ и той е: ясна цветна картина при наблюдение през деня, а когато нивото на осветеност падне под определена точка, камерата автоматично превключва на програма за нощно виждане и оперира независимо от слабата светлина, давайки добро изображение дори при пълен мрак.

Камери, устойчиви на различни климатични условия

Докато технологиите при охранителните камери напредват, техните вградени компоненти стават все по-чувствителни на прах, влага и големи температурни амплитуди. В случай, че искате да наблюдавате открити пространства, трябва да изберете устойчива на външни условия камера или подходяща защита за вече избраната камера.

Корпусът на CCTV камерата за наблюдение предпазва от голям брой външни замърсители и влага, вариращи от 0 до пълна защита. Стандартия формат за външна устойчивост на камерата се обозначава с IPxx , като първото ‘’х’’ е показател за защита от солидни предмети, вариращо от 0 до 6, а второто ‘’х’’ – защита от влага, вариращо от 0 до 8.

Избирайки камера за външно наблюдение, се информирайте за показателите IP, за да имате подходящо ниво на защита и ефективна система за наблюдение.

За да намерите качествена техника за наблюдение на дома, просто можете да напишете в търсачката video nabludenie и да разгледате някои от предложенията на водещи магазини като Icansee.bg.

0 comments:

Публикуване на коментар