неделя, 10 септември 2017 г.

10.9.17
 интериорeн дизайнер
Да си интериорен дизайнер има своите забавни моменти, предизвикателства и рискове

Професията на всеки специалист си има своите тънкости, които включват не само забавни моменти, но и редица предизвикателства. При дизайнерите на вътрешно обзавеждане това също не е изключение.

Може би отстрани всичко изглежда лъскаво и съвършено – създателят на интериорен дизайн е вълшебник, който изпълнява желанията ни. Той е способен да изпълни мечтите ни за кратко време, да реорганизира бюджета ни, да ни помогне да превъзмогнем недостатъците на жилището си и да ни спаси от скуката. Така описано наистина звучи като чудо.

Но задавали ли сте си въпроса колко и какви умения трябва да съчетава той, за да удовлетвори очакванията Ви? Тук са вложени години на образование, труд и ценна опитност. Само това съчетание може да позволи с един размах да се извършват подобни трансформации.

Ето защо професията на интериорния дизайнер е толкова атрактивна.

Грижиш се за чуждото щастие

В основата на повечето ни мотиви стои това да помогнем на околните, независимо дали си го признаваме или не. И ако това е движещата ни сила, можем само да се радваме, защото сме създадени, за да сме си полезни, а не непрестанно да воюваме.

Интериорният дизайнер има съществена роля. С намесата си той формира центъра на семейството, претворява атмосфера, в която ще царят определени емоции, ще се споделят трепетни вълнения, ще се родят и отглеждат деца. Отговорна, но и вдъхновяваща задача!

Гордееш се с резултатите си     

Разбира се, че трябва да носим със самочувствие ореола на доволния човек, когато резултатът си струва. И ние самите го виждаме в отсрещния, съвсем естествено е да се заразим с това усещане.

Използваш слабите страни, за да постигнеш силен ефект

Мечтата на перфекциониста. Той намира решение във всяка ситуация, има отговор и по най-заплетения казус, може да прекрои коя да е площ, да превърне дефекта в ефект. Какво по-хубаво от подобна мисия?! Да се стремиш ежедневно към възможно най-високата за теб летва, да надграждаш и да успяваш да надскочиш собствения си потенциал – едва ли някой би отказал такова израстване.

0 comments:

Публикуване на коментар