вторник, 12 октомври 2021 г.

12.10.21
Днес банята е повече от просто функционална стая. Това е стая, която изисква внимателно обмисляне и съответно перфектен дизайн за постигане на домашен уют. Това помещение трябва да е в съответствие не само с останалата част от жизненото пространство, но най-вече с хората, които ще го ползват.

Какво означава това на практика?

Баня по поръчка

Интериорът в дома ни служи да изразим себе си. Ето защо концепцията за ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ / ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЯ в дизайна сега има изключително разпространение и е предпочитана от мнозина. Как да го направим? Оригинални аксесоари, мебели и плочки, изработени по поръчка, ръчно изработени елементи, графики - всичко това може да предаде нашето лично докосване в банята. Прекарваме все повече време в нашите бани и най-важното, което трябва да почувстваме в тази стая от къщата е успокоение и наслада.

Обратно към природата - частен спа център

Темата за еко бани се появи преди време и остана част от нашите речници завинаги. Всичко показва, че тя не ще изчезне в близко бъдеще. Производителите непрекъснато търсят нови материали и технологии за спестяване на енергия и водни ресурси. Перларатори, ултратънка керамика, приложения, които измерват потреблението ни на вода, системата за студен старт, всичко в името на нашата околна среда. Това оказва огромно влияние върху външния вид на баните. Смело въвеждаме зелено в интериора в банята и го затопляме с меки, естествени материи. Всичко това, за да създаде място, в което да се отпуснете и да натрупате сили за нови предизвикателства.

Лек и кръгъл

През тази година колелото царува. Кръгът е символ на промяна, интеграция и взаимно влияние. Историята и тенденциите се движат в кръг, поради което отново преживяваме ренесанс на овалните форми. Огледалото за баня през този сезон не трябва да има остри ъгли. Така омекотяването се отнася не само за пространството, но и за отделни интериорни довършителни елементи, като вана, кран, шкаф и др.

Спазвайте част от новите тенденции през този сезон и създайте вашата баня – шедьовър. Тя неминуемо ще се преврърне в център на вашия дом.

0 comments:

Публикуване на коментар