събота, 27 ноември 2021 г.

27.11.21
обзавеждане по поръчкаПланирате да закупите качествени мебели, и вероятно дори такива с нестандартен размер. Предвид факта, че сред готовите изделия на мебелния пазар трудно ще намерите нещо подходящо, не ви остава друг избор, освен изработка на обзавеждане по поръчка. Каква е процедурата? Какво трябва да знаете предварително, за да направите добра сделка? Ще проследим стъпка по стъпка в следващите редове.

1. Започнете с избора на материала

Понякога хората решават да заложат на поръчкова мебел, именно заради по-качествените материали. Днес на свободния пазар е почти невъзможно да се намерят изделия от масив. Както корпусната, така и меката мебел, са в голямата си част изработени от ПДЧ и МДФ панели.

Фирмите, изработващи обзавеждане по поръчка често работят с естествена дървесина. Има значение дали една секция / кухненски шкаф са направени от ПДЧ или от дъб, например. Максималният възможен брой положителни качества на дървесината са съчетани в дъба. Това е широколистен вид дърво, който се характеризира със здравина, твърдост, устойчивост на гниене и естетичен вид. Срокът на експлоатация на мебелите от масив е няколко десетилетия.

2. Намерете производител

Когато знаете точно какво обзавеждане искате, е по-лесно да намерите производител, който да изпълни перфектно вашата поръчка. Потърсете в Интернет, където добрите фирми представят своята дейност. Възможно е да попаднете на уникалните поръчкови мебели Casa Baleno, които със сигурност ще ви спечелят с визия, функционалност и изгодна цена.

Важно е да се доверите на изпълнител с богат производствен опит и стабилна пазарна позиция, което ви гарантира високо качество на крайния продукт. Обезателно трябва да проведете предварителни разговори, за да се уверите, че желанията ви ще бъдат реализирани на 100%. От значение е също високото ниво на гаранционно и следгаранционно обслужване на мебелите.

3. Направете договорки за изготвянето на мебелен проект

Съгласете се, че, за да изберете правилно мебелите, трябва да ги разгледате и докоснете. Вземете решение за изпълнител на вашия проект, като разчитате не само на съотношението цена-качество, но и на своите визуални и тактилни усещания. Това е чувството на задоволство, когато видите на живо и докоснете готовите мебелни продукти.

Към закупуването на мебелировка трябва да се подхожда отговорно, затова отделете време - посетете на място офиса или производствената база на мебелния производител. Разгледайте мостри, предоставете размерите на вашите помещения и поръчайте да ви бъде изготвен проект за дизайн на вашето обзавеждане.

4. Участвайте активно в изготвянето на мебелния проект

Когато поръчвате да ви бъдат изработени мебели, е желателно ясно да заявите своите предпочитания относно дизайна, габаритите и цвета на готовите изделия. Дори видът на мебелния обков е от значение за цялостната визия и функционалност на готовото обзавеждане. Не се притеснявайте да коригирате и дори да отхвърлите предложения ви проекто-дизайн, ако той не отговаря на вашите очаквания.

За да се премине по-скоро към производство на мебелите, е добре да участвате активно в процеса по тяхното проектиране. Утвърдените компании създават 3D проекти, чрез които поръчителят би могъл най-точно да се запознае с параметрите на готовата продукция.

5. Възползвайте се от всяка възможност, която производителят ви предлага

Не се отказвайте от нито една опция, която производителят ви предлага, поради финансови или други съображения. Например доставката и сглобяването на готовия продукт е разумно да се извърши от фирмата, която го е произвела. По този начин ще се избегнат евентуални повреди, ако с монтажа се заеме непрофесионалист. Не забравяйте, че професионално сглобеното обзавеждане е по-дълготрайно и по-функционално.

Източник: https://casabaleno.com/

0 comments:

Публикуване на коментар