вторник, 4 февруари 2014 г.

4.2.14
Красива баня
Искате да продадете къщата си, но знаете, че има нужда от някои подобрения? Ето някои някои насоки, които няма да ви струват много, но ще направят имота по-привлекателен за купувачите.

Пребоядисайте стени и сложете красиви корнизи. Това е може би един от най-добрите начини да получите добър резултат при ниски разходи. Повечето купувачи предпочитат неутрални цветове, така че мръсно бяло и бежово са най-добрите варианти (чисто бялото е твърде ярко, а тъмните цветове могат да направят интериора да изглежда по-малък от действителния си размер). Друго евтино решение е да замените старите корнизи с нови и стилни такива.

Сменете осветителните тела и вентилаторите. Старите полилеи и вентилатори на тавана правят къщата да изглежда демоде. Отидете до някой специализиран модел и купете осветителни тела с никелово или бронзово покритие, което ще накара дома да засияе.

Изчистете тоалетната като премахнете наслояванията от варовик и други неприятни за окото нечистотии. Няма нищо по-грозно от тоалетна, пълна с ръжда и варовик. Това буди в съзнанието на потенциалния купуват мисълта: „Това е старо и мръсно”. Някои бързи решения за вашата тоалетна включват закупуване на нова чиния, почистване или повторно запълване на фугите, подмяна на душа, поставяне на нови рафтове, които ще побират повече неща.

Купете нови интериорни врати. Обикновените врати създават впечатление, че мястото е евтино, а така няма как да го продадете за много пари. Помислете за по-подходящи, красиви и масивни врати.

Освежете кухненските шкафове и плота. Не е нужно да ги сменяте - по-евтино ще ви излезе просто да промените външния вид чрез повторно лакиране или друга козметична процедура.

Обновете кухненските уреди – когато къщи, подобна на вашата предлагат нови уреди, трябва да достигнете поне едно средно ниво. В противен случай конкуренцията ще има сериозно предимство.

Озеленете двора пред къщата. Не забравяйте, че хората купуват не само къщата, но и двора към нея. Отделете средства за засаждане на цветя и дръвчета, които ще вдъхнат още по-голям уют и красота на имота. Така още с влизането през вратата, потенциалният купувач да си каже: „ Това е моят дом”. Окосете тревата, подрежете храстите и дърветата при нужда.

0 comments:

Публикуване на коментар