петък, 14 февруари 2014 г.

14.2.14
луксозна къща
Индустрията на недвижимите имоти е нещо, което продължава да расте с всеки изминал час. Всяка секунда, с която забавите инвестицията, може да ви струва скъпо. Дори когато пазара на недвижимите имоти е в криза има няколко ниши, които винаги са апетитни. Това са най-вече тези, насочени към по-богатата класа. Луксозните имоти се търсят винаги, като по време на криза дори може да се види ръст в търсенето.  Всеки мечтае за луксозен живот, но само тези, които са достатъчно богати, могат да превърнат мечтите си в реалност. Така че, ако имате пари и сте мечтали да живеете в разкош, луксозният дом е нещо, което трябва да получите. Той също така може да бъде и доста печеливша инвестиция.

Агентите са винаги на разположение за бъдещите купувачи, които ще изхарчат голяма сума, за да инвестират в своите мечти. Преди да заделите една огромна част от трудно спечелените си пари за луксозен имот, трябва да знаете няколко неща. Ето няколко съвета, които може да са ви от полза.

Имайте предвид , че понятието лукс е доста относително. Например едно луксозно жилище в страна от третия свят не може дори да се доближи до нормалния дом в една развита държава. Имайте предвид, че географското положение, заедно с много други удобства, всъщност определя реалната стойност на луксозния имот.

Първото, на което трябва да обърнете внимание е големината на къщата и цялото имущество. Това е определящ за продажната цена на имота фактор. Сега огледайте района около имота. Вие ще искате да знаете къщата е точно на брега на морето или друга природна забележителност. Със сигурност ще ви бъде любопитно и какви луксозни удобства има наблизо, като например голф игрище. Пазарната стойност на това, което се счита за луксозен имот ще бъде различна в различните държави.

За интериора на луксозните имоти обикновено са използвани оригинални дизайнерски идеи. Някои дори са вдъхновения от различният начин на живот по целия свят. По-богатите хора искат луксозните имоти да са по-персонализирани и да отговарят на техните нужди.

0 comments:

Публикуване на коментар