понеделник, 24 март 2014 г.

24.3.14
агенти недвижими имоти
Професионалните спортисти, видни бизнесмени, водещи лекари и уважавани професори – всички те притежават същите основни качества, които са от съществено значение, за да се превърне един агент по недвижими имоти в доказан специалист. Ето и кои са тези качества:


Характер

Характерът е комплекс от качества, които определят моралните и етични действия и реакции на човека. Всеки професионалист, занимаващ се в сферата на недвижимите имоти, взима много решения базирани на инстинктивната реакция. Това означава, че често трябва да определяме на характера на човека въз основа на сегашната ни ситуация. Например, бихте ли поверили ключовете за къщата си на този човек, ще го препоръчате ли на приятели или роднини?

Ангажираност

Тази черта на искрена и непоколебима отдаденост на каузата е много важно качество, което има много общо с работна етика на човека. Ангажираността означава, че този човек е готов да работи усилено, за да постигнат своите цели.

Капацитет

Следващата характеристика на добрият агент недвижими имоти е способността му да върши работа и да бъде производителен. Този човек трябва да отдаде целия си ум, тяло и съзнание в няколко неща наведнъж. Професионалистите също така знаят колко е важно да използват времето си разумно.

Схватливост

Идеалният агент недвижими имоти е някой, който може да получи инструкции и ще използва своите знания в практиката за подобряване на тяхната ефективност. Те са независими, но не и до такава степен, че да не искат възприемат външни съвети. Тези брокери могат да работят в екип и са готови да дадат всичко за агенцията и офиса си.


0 comments:

Публикуване на коментар