вторник, 25 март 2014 г.

25.3.14
снимка на имот
Едва ли има нещо по-описателно и въздействащо от снимките, използвани при обявата за продажба на имот. Да, допълнителната информация като брой стаи, обзавеждане, парко място, квадратура и квартал са също много важни, но един клиент ще прояви интерес не толкова към това, което ще прочете, а към това, което ще види. Въпреки това, все още много хора продават апартамент, без да си направят труда на приложат няколко снимки към обявата.
Независимо от ценовия диапазон или състоянието на къщата, обявите със снимки ще генерират по-голям интерес, продажбата ще бъде осъществена по-бързо и на по-висока цена, в сравнение с други подобни обяви без снимки.

Резултатите могат да бъдат още по-впечатляващи, ако се използва професионална фотография. Нека да разгледаме някои от причините, поради които трябва да се доверим на професионален фотограф, който да направи снимките на имота, който ще бъде пуснат в продажба:

Страхотно първо впечатление
Огромна част от купувачите търсят къщи онлайн. Именно снимките са най-важното нещо при обявите на имоти в интернет.

Повече внимание
Използването на професионални снимки ще привлече повече внимание към вашите обяви и следователно кликания от потребителите. Проучванията показват, че обявите с професионални снимки генерират двойно повече кликвания, в сравнение с подобни обяви без професионални снимки.

По-големи печалби
Според изследвания в САЩ, обявите на имоти с професионални снимки могат да продадат жилището на доста по-висока цена.

По-високи шансове за продажба
Една къща може много по-лесно да бъде продадена, ако са и направени професионални снимки, без значение в какъв ценови диапазон попада. Това е също доказано от различни изследвания.

Качествен маркетинг
Не е за вярване, но над 80% от луксозните къщи не са снимани от професионален фотограф. Това означава, че брокерите, които използват професионална фотография имат голямо конкурентно предимство, не само за публикуването на обявата, но и за самата продажба.
 
Ако клиентът ви наема професионалист, не следва ли и вие да го направите?
Продавачът е избрал агент по недвижими имоти, за да продаде дома си. Следователно и вие трябва да се доверите на професионалист. Смятате ли, че те биха предпочели тяхната къща да бъде снимана с телефон ви или от добър фотограф?

Дори проблемните имоти могат да изглеждат добре
Повечето  брокери не използват услугите на професионален фотограф, когато пускат за продажба проблемни имоти. Това, което те не разбират, е, че един опитен фотограф знае под какъв ъгъл да направи снимките и какви техники да използва, за да изглежда един не толкова хубав имот като идеално място за живеене.

0 comments:

Публикуване на коментар