неделя, 25 май 2014 г.

25.5.14
Имот на морето
Една покупка на жилище или друг вид недвижим имот в курортен комплекс, може да бъде чудесна инвестиция на вашия капитал.

В период на криза, когато финансовите ресурси се обезценяват, най-доброто капиталовложение може да бъде покупката на недвижим имот, който в бъдеще ще ви носи стабилни и постоянни дивиденти.

Ако решите да закупите незастроен терен на стратегическо място, трябва да вземете предвид средствата, които трябва да вложите за построяването на своето жилище. Ако   съберете други инвеститори, можете да обедините усилия и да построите кооперация от самостоятелни жилища.

Решението да закупите имот на зелено е доста рисковано начинание в период на криза, затова съветите на специалистите са, да не се подвеждате по ниската за момента цена. Вероятността строежът на вашето жилище да не бъде завършен е голяма.

Много от курортните комплекси предлагат продажба на готови за обитаване апартаменти, които въпреки, понякога високата цена, са едно от най-добрите решения за инвестиция. Имайте предвид, че вие получавате в допълнение и всички удобства на съответния комплекс, като: паркинг-място, басейн, спа-център, ресторанти и други развлечения.

Заплащайки една по-висока цена днес, ще имате възможност да спечелите многократно от инвестицията, ако отдадете закупения апартамент под наем, през активния сезон.

Последните статистики показват, че в планинските курорти, като Банско и Пампорово цените на имотите и готовите апартаменти са се понижили значително, което е индикация да купувате именно сега.

Цените в морските ни курорти варират, според търсенето и предлагането, но дават възможност за най-бърза възвръщаемост на инвестицията, особено в началото на активния сезон.

0 comments:

Публикуване на коментар