понеделник, 2 юни 2014 г.

2.6.14
Стотици хиляди български семейства страдат от наличието на плъхове и мишки вкъщи или в мазето на жилищната кооперация. Хората се страхуват от ухапвания от гризачи и заразите, които те пръскат около себе си. В повечето случаи обикновените капани не дават желания резултат и поради тази причина прибягваме до т.нар. ДДД професионални услуги.

Фирмите за борба с плъхове и мишки използват съвкупност от методи за унищожаването на неканените гости. Процесът по изтребване на вредители чрез дератизация включва: пръскане със специални отрови, залагане на примамки и дори биологична система с пускане на други животни врагове на гризачите.

Операциите се извършват поне два пъти в годината, за да се постигне задоволяващ ефект. Услугите по дезинфекция, дезинсекция, дезакаризация и дератизация се прилагат от обучени лица и се използват позволени препарати от Министерство на здравеопазването. Най-често отровите са безвредни за човешките същества и няма проблем да употребите помещенията си 30 минути след осъществената манипулация.

Истината е, че дори новите имоти не са застраховани от поява на гризачи, хлебарки, мравки или дървеници. Специално насекомите са много лесни за пренасяне и могат да дойдат от ваши гости или стари мебели подарени от родителите ви. Профилактиката на нов блок или къща е препоръчителна, а ако имате парцел то не забравяте да го напръскате срещу кърлежи.

Плъховете обикновено обитават мазетата и влажните помещения на жилищните сгради, можете да ги видите и по стълбището или дори в апартамента си. Не допускайте подобни стресови ситуации, защото това е вреди на вашия организъм. Решението се казва Превента ДДДД ЕООД – експерт по дератизация, дезинсекция, дезакаризация и дезинфекция на всякакви видове сгради и помещения.

Написахме тази статия не само за да предложим услугите си, а понеже знаем колко неприятно е да живееш под стрес от разни пълзящи гадини. Професионалните услуги за борба с плъхове и мишки са на една ръка разстояние от вас използвайте ги най-рационално. Благодарим, че избрахте нас!

0 comments:

Публикуване на коментар