сряда, 4 май 2016 г.

4.5.16
заключване на входни врати
Ако се стремим към това да живеем в безопасност, лишени от вандализми, набези и кражби, то модерните системи за заключване на входни врати е най-рационалното решение, което някога сме взимали. Всеки един обезопасява своя дом, магазин, кафене, офис и какво ли още не. Никой от нас не желае да бъде ограбен и лишен от собственото си имущество, както и да застрашава живота на семейството и близките си хора.

Какво ни дават тези системи за заключване на входни врати


На първо място, това, което получаваме, посредством избора ни, е сигурност. Водещия фактор при вземане на решение. Благодарение на висококачествените си механизми, изработка и монтаж, те предопределят своята дългогодишна и пълноценна експлоатация, както и перманентната си употреба.

Пробивът в защита на една сграда винаги идва от недостатъчно добре осигуреното заключване. Но избирайки системи за заключване, които могат да бъдат монтирани на всякакви входни врати, ние се зареждаме с постоянна защита. Те ни дават възможността с един електронен ключ да управляваме няколко брави и ни лишават от страха при евентуална загуба. Имайки в предвид анулирането на електронния ключ, предотвратяваме злонамерени постъпки.

Как действат те


Отключването и заключването се осъществява с електронен ключ, който е уникален сам по себе си. Препоръчително е за външните врати да се използват контактен тип системи, тъй като осигуряват твърде висока вандалоустойчивост. Работи се по следния начин – допир на електронния ключ до четеца. Освен това чрез светлината много лесно се ориентираме къде точно е четеца. Лишаваме се от нуждата на допълнителни осветителни тела.

Единственото видимо тяло от външната страна, е самият четец. В случай, че бъде счупен или повреден преднамерено, това няма как да отключи самата врата на вашия дом, сграда, офис или какъвто и да е друг вид имот. Главният ключ на системата, който управлява останалите, се нарича мастер ключ.

Предимства на защитните системи


Съществуват и друг тип системи, които са с безконтактни ключове, но те притежават по-ниско ниво на сигурност и защита. Всяка система има вградена памет за събития. Тогава, когато се нуждаем от проверката им, ние имаме достъп до всяко едно влизане и излизане в имота си. Това ни подсигурява още повече и вдъхва респект у хората, които биха ни навредили.

Системи за заключване на входни врати е иновативен и рентабилен избор за всеки един гражданин, който желае да защити своя дом и семейство. Те ни предоставят куп възможности и комплексни решения на добри и достъпни цени, изцяло съобразени с финансовото състояние на всеки един.

0 comments:

Публикуване на коментар