вторник, 3 май 2016 г.

3.5.16
Liebherr 3523
Хладилниците Liebherr 3523 са един чудесен пример за модерен и добре изработен хладилник, който притежава достатъчно функции и екстри за да бъде разнообразен и за да умее всичко, но все пак не е претрупан с ненужни възможности, които просто да завишават цената на уреда безсмислено.

Две в едно - хладилник и фризер

Хладилникът Liebherr 3523 е съставен от две части - фризерно отделение, което се намира в долната част на уреда и хладилно отделение, което заема малко по-голямата горна част на уреда. Приблизителното съотношение е 40 към 60 в полза на хладилника. 

Отделни врати за двете половини

Двете части на Liebherr 3523 притежават различни врати. Това позволява да използвате хладилната част без да се налага да отваряте фризера и разбира се да използвате фризера без вратата на хладилника да зее отворена. Това разбира се ще спести не малко от сметките за електроенергия, защото значително ще облекчи работата на уреда.

Здравина и устойчивост

Говорейки за врати, няма как да пропуснем да споменем, че вратите на Liebherr 3523 са не само много леки за отваряне, но и устойчиви на натоварване. Те са специално създадени и пригодени да издържат с лекота, дори и ако вратата е претрупана с продукти и бутилки.

Издържа до 25 часа при спиране на тока

Liebherr 3523 може да ви бъде особено полезен ако се случи електрозахранването да прекъсне по някаква причина. В такъв случай хладилникът е в състояние да запази вашите продукти свежи и качествени за консумация дори и ако останете без ток цяло денонощие. Специалисти потвърждават, че при спиране на тока хладилника запазва въздуха студен до 25 часа.

Пространството е отлично организирано

На базата на дългогодишни проучвания и експерименти, Liebherr 3523 най-накрая е достигнал до съвършените съотношения между рафтовете и отделните отделения на хладилника. Всичко е замислено по начин, който да ви спести необходимостта да трупате продукти един върху друг. Всяко нещо си има своето място.

Ръчно размразяване

Liebherr 3523 е уред с ръчно размразяване. Това означава, че веднъж в годината, най-добре през топлите месеци, трябва да отворите фризера да махнете всички продукти от там и да го размразите. Процедурата продължава около едно денонощие. След като размразите уреда, идва ред на почистването. Това е много важно за да предпазите уреда от лоша миризма.
С какво да почистим?

Сред алтернативите могат да се изредят както някои съвсем обикновени продукти като оцет, лимонов сок или сода за печене, така и малко препарат за миене на чинии. Всички те ще лъснат и почистят фризера до съвършенство и ще спестят появата на неприятни миризми.

0 comments:

Публикуване на коментар