понеделник, 3 февруари 2020 г.

3.2.20

Дизайнът на съвременната баня – цветове и цветови съчетания
Дизайнът на съвременната баня се отличава с голяма оригиналност както по отношение на използваните цветове, така и що се отнася до обзавеждането и украсата. Днес ще поговорим за най-интересните нюанси, с които може да разнообразите декора на вашата баня и да я превърнете в атрактивно място от вашия дом, където ви очакват много уют и спокойствие.

Златни оттенъци в модерната баня

Ако искате да добавите разкош и луксозно докосване към вашия интериор, непременно се възползвайте от възможностите на златистите нюанси. Разбира се, трябва да ги използвате умерено и пестеливо, ако искате да получите един наистина зашеметяващ резултат.

Прекаляването със златните оттенъци обаче може да доведе до точно обратната реакция, затова действайте внимателно. Златното е идеално за комбинация с цветове като черно, бяло, синьо или зелено. Такива съчетания ще допринесат за създаване на хармоничен и балансиран декор, така че, не пропускайте да се възползвате. Черното може да бъде удачен избор за допълнителен цвят и акцент за стените, а ако добавите към него и някои златисти орнаменти, то тогава ще се получи изключително красив дизайн.

От друга страна, златистите рамки на картини, огледала или кантове по шкафове и рафтове са страхотен пример за украса в една ретро баня, например.

Пастелни цветове

Пастелните цветове са страхотни за всяка една модерна баня и ще помогнат много за изграждането на хармонична и свежа среда. Добавете към тях малко сиво и ще получите изненадващо стилен интериор. Именно подобна неутрална палитра е една от най-отчетливо забелязващите се тенденции през последните няколко години.

Бежови нюанси

Бежовите нюанси винаги са привличали вниманието на дизайнерите и те не пропускат да ги използват винаги, когато искат да създадат особено изискан и стилен баня декор. Вие също няма да сгрешите, ако ги изберете. Можете смело да ги използвате за декорация на вашата модерна баня и дори да им гласувате доверие като основен фон.

0 comments:

Публикуване на коментар